Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Verdacht van oplichting

Verdacht van oplichting

Als u verdacht wordt van oplichting, kunt u zeker kwaliteitsvolle juridische ondersteuning gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een dagvaarding gehad of bent u aangehouden? Dan is dat het begin van een juridisch proces. De advocaten van Anteius verdiepen zich in uw zaak waardoor grondige kennis van de noden en objectieven van uw zaak het beginpunt vormen van de samenwerking. Ons streefdoel is een langetermijnrelatie waarbij we het aanbrengen van concrete en efficiënte oplossingen centraal stellen.

Juridische ondersteuning als u verdacht wordt van oplichting

De advocaten van Anteius bieden u belangrijke expertise aan op het gebied van advies en procedures voor Rechtbanken en Hoven. Ons cliënteel omvat multinationale ondernemingen, maar ook kleine en middelgrote ondernemingen, zelfstandigen en particulieren. Wij beoefenen zeer intensief diverse rechtstakken, waaronder vennootschapsrecht, waardoor we u een zeer gedifferentieerde expertise kunnen aanbieden. Dit is zeker van belang als u verdacht wordt van oplichting. Ons team aan advocaten is goed opgeleid, talentvol en ervaren; sommige advocaten in ons team zijn zelfs reeds actief sinds 1976.

Maak een afspraak bij ons advocatenkantoor in Antwerpen

U vindt ons advocatenkantoor in Antwerpen. U kunt hier een afspraak maken met één van onze advocaten, als u bijvoorbeeld verdacht wordt van diefstal of oplichting. Om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33. Bekijk op voorhand onze betaalbare tarieven op de website.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.