Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Verdacht van oplichting

Verdacht van oplichting

Als u verdacht wordt van oplichting, kunt u ongetwijfeld professionele juridische ondersteuning gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een dagvaarding ontvangen of bent u aangehouden? Dan is dat het begin van een juridisch proces. De advocaten van Anteius uit Antwerpen verdiepen zich in uw zaak, waar grondige kennis van de noden en objectieven van uw zaak het beginpunt vormen van de samenwerking. Ons streefdoel is een langetermijnrelatie waarbij we het aanbrengen van concrete en efficiënte oplossingen centraal stellen.

Juridische ondersteuning als u verdacht wordt van oplichting

Anteius biedt u belangrijke expertise aan op het gebied van advies en procedures voor Rechtbanken en Hoven. Ons cliënteel omvat multinationale ondernemingen, maar ook kleine en middelgrote ondernemingen, zelfstandigen en particulieren. Wij beoefenen zeer intensief diverse rechtstakken, waaronder vennootschapsrecht, zodat we u zeer gedifferentieerde expertise kunnen aanbieden. Dit is zeker van belang als u verdacht wordt van oplichting. Ons team is goed opgeleid, talentvol en ervaren; sommige van onze advocaten zijn zelfs reeds actief sinds 1976.

Maak meteen een afspraak bij ons kantoor

Wordt u verdacht van oplichting en zoekt u ondersteuning? U vindt ons advocatenkantoor in Antwerpen en kunt hier een afspraak maken met één van onze advocaten, als u bijvoorbeeld verdacht wordt van diefstal of oplichting. Om een afspraak te maken, belt u naar +32.3.203.04.33. Bekijk op voorhand onze betaalbare tarieven.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten