Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Heeft u een advocaat nodig die gespecialiseerd is in strafrecht? Bij Anteius treft u voor het strafrecht de ervaren advocaat Ronald Wijnen aan. De andere advocaten van Anteius zijn niet alleen gespecialiseerd in strafrecht, maar ook in diverse andere rechtstakken. Zo kunnen zij u van dienst zijn op diverse vlakken. U vindt ons advocatenkantoor in Antwerpen, waar een talentvol en sterk team werkzaam is. Sommige advocaten zijn zelfs reeds actief sinds 1976. U kunt dus uitgaan van een deskundige en professionele dienstverlening. Er is altijd wel een advocaat beschikbaar om u ten dienst te staan.

Een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht in Antwerpen

Heeft u een dagvaarding gehad en moet u voorkomen voor de rechtbank? Bent u aangehouden? Of wordt u verdacht van een (zwaar) misdrijf? Dan is het van belang om een betrouwbare advocaat uit Antwerpen in te schakelen die gespecialiseerd is in strafrecht. Wat uw zaak ook moge betreffen, onze advocaten verdiepen zich zodanig in de objectieven en noden van uw zaak zodat grondige kennis het beginpunt van de samenwerking vormen. Doordat wij in Antwerpen gespecialiseerd zijn in diverse rechtstakken, kunnen wij u niet alleen bijstaan in strafrecht, maar bijvoorbeeld ook in huurrecht, venootschapsrecht, familierecht en verschillende andere rechtstakken.

Schakel ons in en ervaar betaalbare tarieven

Als u een advocaat van Anteius inschakelt voor professioneel juridisch advies, dan rekenen wij betaalbare tarieven aan. Zo kan iedereen gebruikmaken van onze deskundige dienstverlening, ook als u het iets minder breed heeft. Als u een deskundige advocaat nodig heeft die gespecialiseerd is in strafrecht, kunt u bij ons dus niet alleen terecht voor kwaliteitsvolle juridische dienstverlening, maar ook voor betaalbare tarieven. Maak een afspraak met één van onze advocaten om uw zaak te bespreken, bijvoorbeeld met Ronald Wijnen. U neemt het best contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.