Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Heeft u een advocaat nodig die gespecialiseerd is in strafrecht? Bij Anteius advocaten treft u voor het strafrecht de ervaren advocaat Ronald Wijnen. De andere advocaten van Anteius zijn niet alleen gespecialiseerd in strafrecht, maar ook in diverse andere rechtstakken. Zo kunnen zij u volledig van dienst zijn. U vindt ons advocatenkantoor in Antwerpen, waar een talentvol en sterk team werkzaam is. Sommige advocaten zijn zelfs reeds actief sinds 1976.

Een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht in Antwerpen

Heeft u een dagvaarding gehad? Of bent u aangehouden? Wordt u verdacht van een misdrijf? Dan is het van belang om een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in strafrecht. Wat uw zaak ook moge betreffen, onze advocatenverdiepen zich zodanig in de objectieven en noden van uw zaak zodat grondige kennis het beginpunt van de samenwerking vormt. Doordat wij gespecialiseerd zijn in diverse rechtstakken, kunnen wij u niet alleen bijstaan in strafrecht, maar bijvoorbeeld ook in huurrecht, familierecht, of diverse andere rechtstakken.

Betaalbare tarieven

Anteius rekent betaalbare tarieven. Als u een advocaat nodig heeft die gespecialiseerd is in strafrecht, dan kunt u bij ons dus niet alleen terecht voor kwaliteitsvolle juridische dienstverlening, maar ook voor betaalbare tarieven. U kunt een afspraak maken met één van onze advocaten om uw zaak te bespreken, bijvoorbeeld met Ronald Wijnen. Dit kunt u doen door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.