Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht? Bij Anteius in Antwerpen vindt u ongetwijfeld de juiste advocaat die u graag bijstaat. De andere advocaten van Anteius zijn niet alleen gespecialiseerd in strafrecht, maar ook in diverse andere rechtstakken. Zo kunnen zij u van dienst zijn op verschillende vlakken. Sommige talentvolle advocaten van ons advocatenkantoor in Antwerpen zijn reeds actief sinds 1976. U kunt dus uitgaan van een deskundige en professionele dienstverlening als u bij ons in Antwerpen een advocaat onder de arm neemt die gespecialiseerd is in het strafrecht.

Bijstand van een advocaat gespecialiseerd in strafrecht in Antwerpen

Heeft u een dagvaarding ontvangen en moet u voorkomen voor de rechtbank? Bent u aangehouden of wordt u verdacht van een (zwaar) misdrijf? Dan is het van belang om een betrouwbare advocaat uit Antwerpen in te schakelen die gespecialiseerd is in strafrecht. Wat uw zaak ook betreft, onze advocaten verdiepen zich volledig in de objectieven en noden van uw zaak, want een grondige kennis van uw dossier vormt het beginpunt van de samenwerking. Doordat wij in Antwerpen gespecialiseerd zijn in diverse rechtstakken, staan wij u niet alleen bij op het gebied van strafrecht, maar bijvoorbeeld ook in huurrecht, vennootschapsrecht, familierecht en verschillende andere rechtstakken.

Schakel ons in en geniet van betaalbare tarieven

Als u een advocaat van Anteius uit Antwerpen inschakelt voor professioneel juridisch advies op het vlak van strafrecht, dan rekenen wij betaalbare tarieven aan. Zo kan iedereen gebruikmaken van onze deskundige dienstverlening, ook als u het iets minder breed heeft. Als u een deskundige en betrouwbare advocaat nodig heeft die gespecialiseerd is in strafrecht, kunt u met een gerust hart bij ons terecht voor een kwaliteitsvolle juridische dienstverlening. Maak een afspraak met één van onze advocaten om uw zaak te bespreken. U neemt het best contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten