Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Advocaat eigendomsrecht

Advocaat eigendomsrecht

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in eigendomsrecht? Voor al uw vragen omtrent dit specifieke rechtsgebied kunt u terecht bij advocatenkantoor Anteius uit Antwerpen. Wij zijn een advocatenkantoor met een gedreven team dat u graag voorziet van juridisch advies. U vindt bij ons in Antwerpen zeker de geschikte advocaat die gespecialiseerd is in eigendomsrecht.

Met welke vragen kunt u terecht bij een advocaat gespecialiseerd in eigendomsrecht?

Eigendomsrecht gaat over het recht van eigendom op roerende en onroerende zaken en onze advocaat uit Antwerpen weet hier alles van. Het eigendomsrecht is een heel ruim begrip en bepaalt alle regels met betrekking tot de eigendom van een bepaalde zaak. Een eigendom kan bijvoorbeeld een woning zijn, maar het kan ook gaan over een intellectueel eigendom, zoals een patent. Is uw eigendomsrecht geschonden? Dan is het verstandig om onze betrouwbare en ervaren advocaat uit Antwerpen in te schakelen die gespecialiseerd is in eigendomsrecht. U ontvangt gepast juridisch advies en uw belangen worden in de rechtbank verdedigt als dat nodig is.

Bel ons en maak een afspraak bij een ervaren advocaat

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze advocaat in Antwerpen gespecialiseerd in eigendomsrecht inschakelen. Heeft u vragen over intellectueel eigendom of roerend goed? We geven u graag juridisch advies over uw zaak wanneer u een afspraak maakt door te bellen naar +32.3.203.04.33. Op onze overzichtspagina vindt u alvast ons team van advocaten. Ook als u een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht of contractenrecht nodig heeft, klopt u bij ons aan.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten