Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat eigendomsrecht

Advocaat eigendomsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in eigendomsrecht? Voor al uw vragen omtrent dit rechtsgebied kunt u terecht bij Anteius. Wij zijn een advocatenkantoor in Antwerpen met een gedreven team dat u graag voorziet van juridisch advies. Neem snel contact met ons op voor al uw vragen. U vindt bij ons in Antwerpen zeker de advocaat gespecialiseerd in eigendomsrecht die u nodig heeft.

Met welke vragen kunt u terecht bij een advocaat gespecialiseerd in eigendomsrecht?

Eigendomsrecht gaat over het recht van eigendom op roerende en onroerende zaken en onze advocaat uit Antwerpen weet hier alles van. Eigendomsrecht is een heel ruim begrip. Een eigendom kan bijvoorbeeld een woning zijn, maar het kan ook gaan over een intellectueel eigendom, zoals een patent. Is er een inbreuk gebeurd op uw recht op eigendom of bent u zelf voor de rechtbank gedagvaard? Dan is het een goed idee om een advocaat gespecialiseerd in eigendomsrecht van ons kantoor in Antwerpen in te schakelen. U ontvangt gepast juridisch advies en uw belangen worden in de rechtbank verdedigt als dat nodig is.

Bel ons op en maak een afspraak

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze advocaat in Antwerpen gespecialiseerd in eigendomsrecht inschakelen. Heeft u vragen over een intellectuele eigendom of roerend goed? We geven u graag juridisch advies over uw zaak wanneer u een afspraak maakt door te bellen naar +32.3.203.04.33. Op onze website vindt u alvast ons team van advocaten. Ook als u een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht of contractenrecht nodig heeft, klopt u bij ons aan.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.