Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat politierechtbank Antwerpen

Bijstand van een advocaat op de politierechtbank in Antwerpen

Advocatenkantoor Anteius is uw ideale partner wanneer u op zoek bent naar een advocaat om u bij te staan op de politierechtbank in Antwerpen. Ons advocatenkantoor helpt al sinds 1976 bedrijven en particulieren op juridisch vlak. Om cliënten ook internationaal bij te staan, zijn wij lid van Proteus. Moet u binnenkort voorkomen voor de politierechtbank en bent u nog op zoek naar een betrouwbare advocaat uit Antwerpen? Dan staan wij voor u klaar.

Onze advocaat staat u bij op de politierechtbank in Antwerpen

Anteius werkt met een talentvol team van advocaten die hun juridische diensten verlenen aan:

  • Non-profit organisaties
  • Particulieren
  • Belgische en buitenlandse ondernemingen

Op het gebied van verkeersrecht vindt u bij ons ongetwijfeld de juiste advocaat om u te vertegenwoordigen op de politierechtbank in Antwerpen. Ons team beschikt over de juiste kennis om u te ondersteunen wanneer u een verkeersovertreding heeft begaan. Wilt u bijvoorbeeld uw rijbewijs terugkrijgen? Ook voor kleine overtredingen is het aan te raden om een ervaren advocaat in te schakelen. Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht voor zaken die verband hebben met de politierechtbank. Ook mensen die willen scheiden of families die nood hebben aan een expert in familierecht, kunnen aankloppen bij ons ervaren advocatenkantoor.

Neem contact met ons op

Heeft u een dagvaarding voor een snelheidsovertreding ontvangen waarin staat dat u op de politierechtbank moet verschijnen? Kies er dan voor om een beroep te doen op de expertise van een ervaren advocaat die uw belangen verdedigt op de politierechtbank in Antwerpen. Bij Anteius staat het belang van de cliënt altijd voorop. Neem contact met ons op via +32.3.203.04.33 en wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten