Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat politierechtbank Antwerpen

Advocaat politierechtbank Antwerpen

Anteius is het adres wanneer u op zoek bent naar een advocaat die u kan bijstaan op de politierechtbank in de omgeving van Antwerpen. Ons advocatenkantoor helpt al sinds 1976 mensen op juridisch vlak. Om cliënten ook internationaal bij te staan, zijn wij lid van Proteus. Hierdoor werken wij nauw samen met andere onafhankelijke advocatenkantoren in de Europese Unie.

Advocaat Ronald Wijnen staat u bij op de politierechtbank in Antwerpen

Anteius werkt met een talentvol team van advocaten die hun juridische diensten verlenen voor:

  • Non-profit organisaties;
  • Particulieren;
  • Belgische en buitenlandse ondernemingen.

Op het gebied van verkeersrecht is onze advocaat Ronald Wijnen de aangewezen persoon om u te vertegenwoordigen op de politierechtbank in Antwerpen. Hij heeft de juiste kennis om u te ondersteunen wanneer u een verkeersovertreding heeft begaan. Ook voor kleine overtredingen is het aan te raden om een ervaren advocaat in te schakelen die u kan ondersteunen.

Neem contact met ons op

Heeft u een dagvaarding ontvangen waarin staat dat u op de politierechtbank moet verschijnen? Kies er dan voor om beroep te doen op de expertise van een ervaren advocaat van Anteius die uw belangen zal verdedigen op de politierechtbank in Antwerpen. Bij Anteius staat het belang van de cliënt altijd voorop. Neem contact met ons op via het nummer +32.3.203.04.33 en wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.