Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat contractenrecht

Advocaat contractenrecht

Als u zaken doet in het buitenland is het zeer interessant om een advocaat gespecialiseerd in contractenrecht onder de arm te nemen. Een advocaat gespecialiseerd in contractenrecht van Anteius, een advocatenkantoor in Antwerpen beantwoordt graag al uw vragen over dit rechtsdomein. Zo bent u er altijd zeker van dat u overeenkomsten op de juiste manier afsluit.

Waarbij helpt een advocaat gespecialiseerd in contractenrecht u?

Bedrijven maken afspraken met elkaar en deze afspraken monden uit in contracten. Het contractenrecht gaat over de regelgeving omtrent overeenkomsten. Een advocaat gespecialiseerd is in contractenrecht van ons kantoor uit Antwerpen , helpt u bij het opstellen  en toetsen van contracten, algemene voorwaarden opstellen en checken. Daarnaast helpt de advocaat u ook bij het verdedigen van uw belangen in de rechtbank als dat nodig is.

Wat voor soort contracten bestaan er?

Het contractenrecht omvat diverse overeenkomsten. Onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in contractenrecht, geeft u onder meer bij de volgende overeenkomsten juridisch advies:

  • Algemene voorwaarden
  • Arbeidscontracten
  • Koopovereenkomsten
  • Overnameovereenkomsten

Hiernaast kunt u ook bij ons terecht als u nood heeft aan een advocaat die gespecialiseerd is in andere rechtsdomeinen, zoals familierecht, bouwrecht of strafrecht.

Maak een afspraak voor uw bedrijf

Is uw bedrijf op zoek naar een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in ondernemings- en contractenrecht? Dan zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw juridische vraagstukken. We zijn ook lid van Proteus. Dit is een internationaal samenwerkingsverband tussen verschillende advocatenkantoren. Wilt u meer weten over onze professionele dienstverlening? Bel dan naar +32.3.203.04.33. Op onze website vindt u alvast een overzicht van ons team en onze specialisaties.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.