Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Advocaat contractenrecht

Advocaat contractenrecht

Als u zaken doet, is het zeer interessant om een advocaat onder de arm te nemen die gespecialiseerd is in contractenrecht. Een advocaat gespecialiseerd in contractenrecht van Anteius uit Antwerpen beantwoordt graag al uw vragen over dit rechtsdomein. Zo bent u er altijd zeker van dat u afspraken en overeenkomsten op de correcte wijze afsluit.

Waarbij helpt een advocaat gespecialiseerd in contractenrecht u?

Als bedrijven afspraken maken met elkaar, worden er contracten opgesteld. Het contractenrecht gaat over de regelgeving omtrent deze overeenkomsten. Een advocaat die gespecialiseerd is in contractenrecht van ons kantoor uit Antwerpen, helpt u bij het opstellen, toetsen en controleren van contracten en algemene voorwaarden. Daarnaast helpt de advocaat u ook bij het verdedigen van uw belangen in de rechtbank als dat nodig is.

Wat voor soort contracten bestaan er?

Het contractenrecht omvat diverse overeenkomsten. Onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in contractenrecht, geeft u onder meer bij de volgende overeenkomsten juridisch advies:

  • Algemene voorwaarden
  • Arbeidscontracten
  • Koopovereenkomsten
  • Overnameovereenkomsten

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u nood heeft aan een advocaat die gespecialiseerd is in andere rechtsdomeinen, zoals familierecht, bouwrecht of strafrecht.

Maak een afspraak voor uw bedrijf

Is uw bedrijf op zoek naar een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in ondernemings- en contractenrecht? Dan zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw juridische vraagstukken. We zijn ook lid van Proteus. Dit is een internationaal samenwerkingsverband tussen verschillende advocatenkantoren. Wilt u meer weten over onze professionele dienstverlening? Bel dan naar +32.3.203.04.33. In ons dienstenoverzicht vindt u alvast een totaalbeeld van ons team en onze specialisaties.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.