Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat gespecialiseerd in een echtscheiding

Advocaat gespecialiseerd in een echtscheiding

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat tijdens een echtscheiding? Advocatenkantoor Anteius voorziet u van gepast juridisch advies en staat u, indien nodig, bij als u moet voorkomen voor de vrederechter. Wij beschikken over een talentvol team van advocaten die gespecialiseerd zijn in de verschillende rechtstakken. Laat snel weten wat ons kantoor in Antwerpen voor u kan betekenen en ga voor een gepaste oplossing door onze advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in echtscheidingen.

Waarbij helpt een advocaat u tijdens een echtscheiding?

Gaat u scheiden? Dan komt hier emotioneel en juridisch heel wat bij kijken. Bovendien heeft een scheiding heel wat gevolgen voor de kinderen. U doet er dan ook goed aan om onze advocaat uit Antwerpen in te schakelen die gespecialiseerd is in echtscheidingen en die te allen tijde rekening houdt met uw situatie. U kunt een advocaat onder de arm nemen voor, tijdens of na uw scheiding. Als u een echtscheiding met uw ex-partner ondergaat, is het interessant om een advocaat in te schakelen die u doorheen het proces loodst. Onze echtscheidingsadvocaat uit Antwerpen kan u immers ook helpen bij de bemiddeling omtrent de scheidings- of de ouderschapsovereenkomst. Geraken jullie er met de hulp van onze professionele bemiddeling niet uit? Dan is een dagvaarding voor de vrederechter de enige andere oplossing. In dit geval zal onze advocaat uit Antwerpen, die gespecialiseerd is in echtscheidingen, uw belangen behartigen in de rechtbank.

Ook na de scheiding juridische hulp

Ook na de echtscheiding kunt u in een situatie terechtkomen waarbij u het advies van een advocaat nodig heeft. Denk onder andere aan een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt, de alimentatie die niet volledig of correct wordt uitbetaald door de andere partij of wanneer een ouder een éénzijdige beslissing neemt over bijvoorbeeld een verandering van school. Ook in deze gevallen zorgt onze echtscheidingsadvocaat uit Antwerpen graag voor een gepaste oplossing.

Maak een afspraak in ons kantoor in Antwerpen bij onze echtscheidingsadvocaat

Wanneer u zoekt naar een advocaat bij een echtscheiding, betaalt u bij ons in Antwerpen een correct tarief en geniet u altijd van onze ruime ervaring en expertise. Heeft u een juridische vraag of wilt u bij een zaak bijstand van een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in echtscheidingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33. U kunt erop rekenen dat wij een echtscheidingsadvocaat aanstellen uit Antwerpen die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Natuurlijk kunt u ook met andere problemen bij ons aankloppen. Bent u bijvoorbeeld betrokken geraakt in een zwaar verkeersongeval en heeft u daarom nood aan een advocaat? Of heeft u een dagvaarding ontvangen voor een snelheidsovertreding? Ook dan zijn wij er voor u, laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten