Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat echtscheiding

Advocaat echtscheiding

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Anteius is een advocatenkantoor in Antwerpen dat u graag voorziet van een gepast juridisch advies en u indien nodig bijstaat bij de vrederechter. Neem snel contact op met ons kantoor en ga voor een gepaste oplossing.

Waarbij helpt een advocaat u tijdens een echtscheiding?

Hoewel u een echtscheiding samen ondergaat met uw ex-partner, is het interessant om een advocaat in te schakelen. Deze kan u immers ook helpen bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Geraken jullie er met de hulp van bemiddeling niet uit? Dan is een dagvaarding voor de vrederechter de enige oplossing. In dit geval zal onze advocaat uw belangen behartigen in de rechtbank.

Ook na de scheiding juridische hulp in Antwerpen

Ook na de echtscheiding kunt u in een situatie terechtkomen, waarbij u het advies van een advocaat nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt of de alimentatie die niet volledig of correct wordt uitbetaald. In deze gevallen zorgt de advocaat graag voor een gepaste oplossing.

Maak een afspraak in ons kantoor

Wanneer u zoekt naar een advocaat bij een echtscheiding, betaalt u bij ons een correct tarief en geniet u altijd van onze ruime ervaring en expertise. Heeft u een juridische vraag of wilt u dat wij u bijstaan bij een zaak? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33.

 

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.