Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat echtscheiding

Advocaat echtscheiding

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Anteius is een advocatenkantoor dat u graag voorziet van gepast juridisch advies en u, indien nodig, bijstaat bij de vrederechter. Wij beschikken over een talentvol team aan advocaten die gespecialiseerd zijn in de verschillende rechtstakken. Neem snel contact op met ons kantoor in Antwerpen en ga voor een gepaste oplossing door onze advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in echtscheidingen.

Waarbij helpt een advocaat u tijdens een echtscheiding?

Hoewel u een echtscheiding met uw ex-partner ondergaat, is het interessant om een advocaat in te schakelen. Onze echtscheidingsadvocaat uit Antwerpen kan u immers ook helpen bij de bemiddeling omtrent de scheidings- of de ouderschapsovereenkomst. Geraken jullie er met de hulp van onze bemiddeling niet uit? Dan is een dagvaarding voor de vrederechter de enige oplossing. In dit geval zal onze advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen uw belangen behartigen in de rechtbank in Antwerpen.

Ook na de scheiding juridische hulp

Ook na de echtscheiding kunt u in een situatie terechtkomen waarbij u het advies van een advocaat nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt of de alimentatie die niet volledig of correct wordt uitbetaald. Ook in deze gevallen zorgt onze echtscheidingsadvocaat uit Antwerpen graag voor een gepaste oplossing.

Maak een afspraak in ons kantoor in Antwerpen bij onze echtscheidingsadvocaat

Wanneer u zoekt naar een advocaat bij een echtscheiding, betaalt u bij ons in Antwerpen een correct tarief en geniet u altijd van onze ruime ervaring en expertise. Heeft u een juridische vraag of wilt u bij een zaak bijstand van een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in echtscheidingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33. U kunt erop rekenen dat wij een echtscheidingsadvocaat aanstellen uit Antwerpen die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Natuurlijk kunt u ook met andere problemen bij ons aankloppen. Bent u bijvoorbeeld betrokken geraakt in een zwaar verkeersongeval en heeft u daarom nood aan een advocaat? Of heeft u een dagvaarding ontvangen voor een snelheidsovertreding? Ook dan zijn wij er voor u!

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.