Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Economisch strafrecht Antwerpen

Economisch strafrecht in Antwerpen

Op het gebied van economisch strafrecht is advocatenkantoor Anteius uit Antwerpen een ervaren expert. Ons kantoor is in 1976 opgericht en biedt al sinds die tijd onze expertise aan op het gebied van advies en procedures voor Rechtbanken en Hoven. Wij richten ons voornamelijk op grote non-profit organisaties, Belgische en buitenlandse onderneming en particulieren. Heeft u in de buurt van Antwerpen een ervaren advocaat nodig op het gebied van economisch strafrecht? Neem dan contact op met ons onafhankelijke advocatenbureau en laat u juridisch bijstaan!

Naast het economisch strafrecht beoefenen wij in Antwerpen verschillende rechtstakken

Bij Anteius hebben we een ervaren en talentvol team van advocaten in dienst voor een goede verdediging in de rechtbank. Wij kunnen zelfs internationale cliënten van dienst zijn door ons lidmaatschap bij Proteus, een internationaal samenwerkingsverband van andere onafhankelijke advocatenkantoren binnen de Europese Unie. Op deze manier hebben we in Antwerpen op het gebied van economisch strafrecht altijd een ervaren advocaat beschikbaar die u helpt bij economische delicten. Naast economisch strafrecht, hebben de andere rechtstakken geen geheimen voor een advocaat van bij ons kantoor in Antwerpen. U kunt dan ook bij ons terecht als u nood heeft aan bijstand in het financieel strafrecht of als u bijvoorbeeld verdacht wordt van slagen en verwondingen.

Laat u juridisch bijstaan door een ervaren advocaat

Heeft u nood aan de expertise van een ervaren advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in economisch strafrecht? Bij Anteius staan de wensen van onze cliënten voorop. Wij streven er daardoor ook naar om een stabiele relatie voor de lange termijn op te bouwen. Wij bieden onze cliënten efficiënte oplossingen in een vaak vervelende situatie. Het economisch strafrecht is erg uitgebreid en ingewikkeld; laat u dus juridisch bijstaan door een ervaren advocaat uit Antwerpen die u hierbij kan helpen. Bel ons op +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.