Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Economisch strafrecht Antwerpen

Economisch strafrecht in Antwerpen

Op het gebied van economisch strafrecht is advocatenkantoor Anteius uit Antwerpen een ervaren expert. Ons kantoor is in 1976 opgericht en biedt sindsdien een professionele dienstverlening aan op het gebied van diverse rechtstakken. Wij richten ons voornamelijk op grote non-profit organisaties, Belgische en buitenlandse ondernemingen en particulieren. Heeft u in de buurt van Antwerpen een ervaren advocaat nodig die kennis heeft van economisch strafrecht? Dan zit u goed bij ons onafhankelijke advocatenbureau!

Wij beoefenen meer dan alleen het economisch strafrecht in Antwerpen

Het economisch strafrecht omvat alle wettelijke regels en rechterlijke uitspraken die opgesteld zijn voor financiële overtredingen en andere gevallen van strafrechtelijke aansprakelijkheid, gerelateerd aan het ondernemingsveld. Bij Anteius in Antwerpen hebben we een ervaren en talentvol team van advocaten in dienst met een goede kennis van het economisch strafrecht. Zij staan klaar om u te verdedigen in de rechtbank als u hulp nodig heeft bij economische delicten. Wij kunnen zelfs internationale cliënten van dienst zijn door ons lidmaatschap bij Proteus, een internationaal samenwerkingsverband van andere onafhankelijke advocatenkantoren binnen de Europese Unie. Naast economisch strafrecht, hebben de andere rechtstakken geen geheimen voor onze advocaten uit Antwerpen. U kunt tevens bij ons terecht als u nood heeft aan bijstand in het financieel strafrecht of als u bijvoorbeeld verdacht wordt van slagen en verwondingen.

Laat u juridisch bijstaan door een ervaren advocaat

Heeft u nood aan de expertise van een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in economisch strafrecht? Bij Anteius staan de wensen van onze cliënten voorop. Wij streven er daardoor ook naar om een stabiele relatie op lange termijn op te bouwen. Wij bieden onze cliënten efficiënte oplossingen aan in een vaak vervelende situatie. Het economisch strafrecht is erg uitgebreid en ingewikkeld; laat u dus juridisch bijstaan door een ervaren advocaat uit Antwerpen. Bel ons op +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten