Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat strafrecht Antwerpen

Advocaat strafrecht in Antwerpen

Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat gespecialiseerd in strafrecht in de buurt van Antwerpen, dan is Anteius het advocatenkantoor waar u terechtkunt. Onze focus ligt op het opbouwen van een stabiele, langdurige relatie met onze cliënten. Hierbij bieden wij efficiënte en concrete oplossingen voor uw strafrechtelijke kwesties aan. Bij ons advocatenbureau gespecialiseerd in strafrecht staat uw belang als cliënt altijd voorop.

Kennis en expertise van verschillende specialisaties als advocaat in het strafrecht

Ronald Wijnen, onze advocaat gespecialiseerd in strafrecht, heeft een diepgaande expertise in strafrecht en is een autoriteit in en rond Antwerpen. Hij verdedigt uw rechten met kennis en ervaring, zowel in zaken betreffende de politierechtbank als in complexe strafzaken. Bij ons advocatenbureau kunt u terecht voor een breed scala aan strafrechtelijke kwesties. U kunt ons advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht inschakelen als:

Anteius biedt, als onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen en lid van Proteus, zowel lokale als internationale cliënten kwalitatieve juridische ondersteuning aan bij kwesties in het strafrecht.

Neem contact met ons op voor juridische bijstand

Wordt u verdacht van het plegen van een misdrijf? Laat u dan bijstaan door een advocaat gespecialiseerd in strafrecht van ons kantoor. Ons advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht zet zich volledig in voor het behartigen van uw belangen, zowel in de rechtszaal als daarbuiten. Bekijk online onze tarieven of neem contact met ons op voor juridisch advies. Onze advocaten, die gespecialiseerd zijn in het strafrecht. staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden in elke fase van het strafproces.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten