Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat strafrecht Antwerpen

Advocaat strafrecht Antwerpen

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren advocaat strafrecht in de buurt van Antwerpen, bent u bij Anteius aan het juiste adres. Bij ons advocatenkantoor staat u als cliënt voorop. Ons doel is dan ook om op de lange termijn een stabiele relatie op te bouwen en u te helpen aan efficiënte en concrete oplossingen op juridisch vlak.

Ronald Wijnen: advocaat strafrecht in de omgeving van Antwerpen

Onze advocaat Ronald Wijnen heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van strafrecht opgedaan. Hij is de aangewezen persoon die uw rechten kan verdedigen in de rechtszaal. Zowel non-profit organisaties als Belgische en buitenlandse ondernemingen en particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten. Ons onafhankelijke advocatenkantoor is gevestigd in Antwerpen en Anteius is lid van Proteus. Daarmee kunnen wij ook internationale cliënten van dienst zijn en bent u ook in het buitenland verzekerd van kwalitatieve service.

Laat u juridisch bijstaan bij een strafzaak

Wordt u verdacht van het plegen van een misdrijf? Laat u dan in Antwerpen juridisch bijstaan door een advocaat strafrecht van Anteius. Wij zetten als het belang van onze cliënten voorop en staan u in de rechtbank bij. Bekijk online alvast onze tarieven. Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie, neem dan contact met ons op via het nummer +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten