Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Verdacht van diefstal

Verdacht van diefstal

Wordt u verdacht van diefstal in regio Antwerpen? Dan is het verstandig om een ervaren advocaat in te schakelen die u bijstaat tijdens het proces. Wij voorzien u van een advocaat met verstand van strafrecht, die u uitstekend kan verdedigen als u moet voorkomen voor de rechtbank. De advocaten van Anteius uit Antwerpen bieden kwaliteitsvolle ondersteuning op juridisch gebied aan, hebben ruime kennis over de verschillende materies die ze behandelen en leggen steeds de focus op het vinden van praktische oplossingen.

Een advocaat inschakelen als u verdacht wordt van diefstal

Bent u onlangs aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen, omdat u verdacht wordt van diefstal? Moet u binnenkort voorkomen of heeft u een gesprek over de diefstal? Dan wilt u goed verdedigd worden. Hiervoor schakelt u de advocaten van Anteius in die gespecialiseerd zijn in het strafrecht. Grondige kennis van de noden en objectieven van uw zaak vormen een goed beginpunt van de samenwerking. Wij hebben ervaren advocaten in dienst, waarvan sommige reeds actief zijn sinds 1976. U vindt bij ons in Antwerpen dus zeker bijstand als u verdacht wordt van diefstal.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wordt u verdacht van diefstal en wilt u goed geholpen en verdedigd worden door een betrouwbare advocaat uit Antwerpen? Neem dan contact op met Anteius en maak een afspraak. Wij bieden u juridische expertise aan voor betaalbare tarieven. Bel voor meer informatie gerust naar +32.3.203.04.33. Een deskundige en discrete advocaat van ons advocatenbureau in Antwerpen staat u bij als u verdacht wordt van bijvoorbeeld oplichting of diefstal.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten