Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Verdacht van diefstal

Verdacht van diefstal

U wordt verdacht van diefstal? Dan is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Een advocaat die verstand heeft van strafrecht en u uitstekend kan verdedigen in diverse gesprekken of als u moet voorkomen voor de rechtbank. De advocaten van Anteius bieden kwaliteitsvolle ondersteuning op juridisch gebied, zijn onderlegd in verschillende materies die ze behandelen en hebben een focus op praktische oplossingen.

Een advocaat inschakelen als u verdacht wordt van diefstal

Bent u onlangs aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen waarin staat dat u verdacht wordt van diefstal? Moet u binnenkort voorkomen of heeft u een gesprek? Dan wilt u goed verdedigd worden. Hiervoor kunt u de advocaten van Anteius inschakelen, zoals Ronald Wijnen. Met grondige kennis van noden en objectieven van uw zaak vormen we een goed beginpunt van de samenwerking. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en hebben erg ervaren advocaten in dienst, waarvan sommige reeds actief zijn sinds 1976.

Een afspraak maken

Wordt u verdacht van diefstal en wilt u dat u goed geholpen en verdedigd wordt in uw zaak? Neem dan contact op met Anteius om een afspraak te maken. Wij bieden u juridische expertise voor betaalbare tarieven. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.