Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Rijbewijs terugkrijgen

Rijbewijs terugkrijgen

Is uw rijbewijs ingevorderd in Antwerpen en wilt u dit graag terugkrijgen? Als u geflitst bent of onmiddellijk aan de kant gezet bent door een mobiele controle, dan bestaat de kans dat uw rijbewijs onmiddellijk ingetrokken wordt. Is dit bij u gebeurd? Laat u dan adviseren door een expert in verkeersrecht. Bij Anteius vindt u altijd een advocaat met de nodige kennis en ervaring om uw belangen te verdedigen voor de rechtbank. Met de hulp van onze deskundige advocaten uit Antwerpen zult u snel uw rijbewijs terugkrijgen!

Laat u verdedigen in de rechtbank als u uw rijbewijs wilt terugkrijgen

Wanneer u wordt aangehouden bij een zwaar verkeersmisdrijf bestaat de kans dat het Openbaar Ministerie met onmiddellijke ingang uw rijbewijs intrekt voor vijftien dagen. Na deze periode kunt u uw rijbewijs terugkrijgen, maar volgt er wel nog een dagvaarding voor de politierechtbank in bijvoorbeeld Antwerpen. Bij deze rechtszaak is het interessant om u te laten verdedigen door een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht. Zo bent u zeker van een grondige verdediging en vermijdt u mogelijk een verder rijverbod. Daarbij bestaat de kans dat u kosteloos verder geholpen wordt bij het proces dankzij uw verzekeraar.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Wilt u graag uw rijbewijs terugkrijgen omdat dit is ingetrokken in Antwerpen? Of heeft u een andere juridische vraag omdat u moet voorkomen voor de politierechtbank? Maak dan een afspraak bij ons advocatenbureau. Ons team bestaat uit verschillende advocaten met diverse expertises. Neem contact met ons op voor een consultatie om uw dossier te bespreken door te bellen naar +32.3.203.04.33. Op onze website vindt u alvast alle informatie over onze tarieven.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten