Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Rijbewijs terugkrijgen

Rijbewijs terugkrijgen

Is uw rijbewijs ingevorderd en wilt u dit graag terugkrijgen? Laat u daarom adviseren door een expert in verkeersrecht. Bij Anteius vindt u een advocaat met de nodige kennis en ervaring om uw belangen te verdedigen voor de rechtbank.

Laat u verdedigen in de rechtbank als u uw rijbewijs wilt terugkrijgen

Wanneer u wordt aangehouden bij een zwaar verkeersmisdrijf, bestaat de kans dat het Openbaar Ministerie met onmiddellijke ingang uw rijbewijs intrekt voor vijftien dagen. Na deze periode kunt u uw rijbewijs terugkrijgen, maar volgt er wel nog een dagvaarding voor de politierechtbank. Bij deze rechtszaak is het interessant om u te laten verdedigen door een advocaat gespecialiseerd in strafrecht. Zo bent u zeker van een grondige verdediging en vermijdt u mogelijk een verder rijverbod. Daarbij bestaat de kans dat u kosteloos verder geholpen wordt bij het proces dankzij uw verzekeraar.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Wilt u graag uw rijbewijs terugkrijgen of heeft u een andere juridische vraag? Maak dan een afspraak in ons kantoor. Ons team bestaat uit verschillende advocaten met een diverse expertise. Maak een afspraak voor uw dossier door te bellen naar +32.3.203.04.33. Op onze website vindt u ook alle informatie over onze tarieven.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.