Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Dagvaarding ontvangen Antwerpen

Dagvaarding ontvangen in Antwerpen

Als u een dagvaarding heeft ontvangen in Antwerpen moet u voor het gerecht verschijnen. In de dagvaarding staat gedetailleerd vermeld wat iemand eist, wat de onderbouwing daarvoor is en welke bewijzen er zijn. Als u voor het gerecht moet verschijnen, dan heeft u kwaliteitsvolle juridische ondersteuning nodig van een advocaat. Deze verdedigt in de rechtszaak en vertelt u waar u aan toe bent en waar u recht op heeft tijdens het proces. De advocaten van Anteius staan voor u klaar en zijn gespecialiseerd in diverse rechtstakken.

U heeft een dagvaarding ontvangen in Antwerpen, wat nu?

Een advocaat van ons kantoor in Antwerpen helpt u tijdens het proces nadat u de dagvaarding heeft ontvangen. Er begint dan namelijk een proces waarbij u uiteindelijk moet voorkomen bij de politierechtbank. We geven u gepast juridisch advies en staan u bij in de rechtbank. De advocaten van Anteius zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtstakken, van strafrecht tot vennootschapsrecht. Het maakt niet uit voor welke zaak u een dagvaarding heeft ontvangen, de advocaten van Anteius uit Antwerpen staan u bij en verdedigen u met hun ervaring en juridische expertise.

Vraag meer informatie aan onze specialisten

Het is belangrijk om snel een advocaat van ons kantoor in Antwerpen in te schakelen als u een dagvaarding heeft ontvangen voor bijvoorbeeld een snelheidsovertreding of andere misdrijf. U vindt bij ons zeer ervaren en gespecialiseerde advocaten die werken voor betaalbare tarieven. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken om uw zaak te bespreken. Dit doet u door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten