Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Proces verbaal verkeersovertreding Antwerpen

Proces-verbaal voor verkeersovertreding in Antwerpen

Heeft u een proces-verbaal ontvangen voor een verkeersovertreding in Antwerpen? Wilt u daarom juridisch advies ontvangen van een goede advocaat? Neem dan contact op met Anteius, een gespecialiseerd advocatenkantoor dat u graag bijstaat als u een proces-verbaal voor een verkeerovertreding ontvangen heeft. We geven u graag gepast advies en staan u, indien nodig, bij in de politierechtbank.

Wanneer ontvangt u een proces-verbaal bij een verkeersovertreding?

Een proces-verbaal wordt opgesteld als de politie een verkeersovertreding vaststelt. In dit document staan de persoonsgegevens van de dader en het eventuele slachtoffer, de plaats, het tijdsstip en de omschrijving van het misdrijf. Bij een proces-verbaal voor een verkeersovertreding staat ook het bedrag van de boete, tenzij het gaat over een zwaar misdrijf. Wanneer het gaat over een boete, betaalt u deze binnen de aangegeven termijn. Bij een zwaarder misdrijf bestaat de kans dat u voor de politierechtbank moet verschijnen. In dit geval is het raadzaam om het advies in te winnen bij ons advocatenbureau en uw belangen te laten verdedigen.

Vraag raad aan een ervaren advocaat

Heeft u een proces-verbaal ontvangen voor een verkeersovertreding en gaat u hier niet mee akkoord? Of heeft u nog vragen over het juridisch aspect? Dan helpen we u graag verder als contact met ons opneemt. Tijdens een eerste afspraak maken we een dossier op en geven we u gepast advies.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten