Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat politierechtbank

Advocaat politierechtbank

Bij Anteius vindt u een ervaren advocaat die u juridisch kan ondersteunen bij de politierechtbank: Ronald Wijnen. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Antwerpen en biedt mensen al sinds 1976 ondersteuning op juridisch vlak. De advocaten die bij Anteius werkzaam zijn, zijn op meerdere rechtstakken beoefend. Woont u in de buurt van Antwerpen en heeft u behoefte aan juridische ondersteuning bij bijvoorbeeld een verkeersovertreding? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor.

Advocaat nodig bij de politierechtbank: Ronald Wijnen

Anteius heeft meerdere advocaten in dienst, maar Ronald Wijnen is de aangewezen advocaat die u kan vertegenwoordigen op de  politierechtbank. Hij kan u zowel op het gebied van advies als van procedures voor Rechtbanken en Hoven bijstaan. Deze ervaren advocaat kan u onder andere helpen bij de rechtstakken huurrecht, strafrecht, eigendomsrecht en in dit geval verkeersrecht. Heeft u een verkeersovertreding begaan? Dan doet u er verstandig aan om beroep te doen op een advocaat. Bij Anteius bent u daarvoor aan het juiste adres. Ons onafhankelijke advocatenkantoor staat bekend om haar praktische oplossingen voor een betaalbare prijs.

Schakel de expertise in Antwerpen van Anteius in

Bij Anteius staan de wensen van onze cliënten centraal. Dit vormt het beginpunt van onze samenwerking zodat we een stabiele relatie kunnen opbouwen. Heeft u in de omgeving van Antwerpen een advocaat nodig voor ondersteuning op de politierechtbank? Bel ons dan op het nummer +32 (0)3 203 04 33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten