Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat verkeersrecht Antwerpen

Advocaat verkeersrecht Antwerpen

Een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht, vindt u bij Anteius te Antwerpen. Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor en hebben diverse gespecialiseerde en ervaren advocaten in dienst; sommige zijn reeds actief sinds 1976. Wij bieden u een volledig gamma aan kwaliteitsvolle juridische dienstverlening op het gebied van diverse rechtstakken, zoals ook verkeersrecht.

Advocaat nodig die gespecialiseerd is in verkeersrecht in Antwerpen?

In Antwerpen vindt u Anteius, waar een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht u graag juridisch ondersteunt. Of u nu betrokken was bij een aanrijding, of meerde malen diverse verkeersovertredingen heeft begaan, onze advocaat staat u juridisch bij en verdedigt u als u moet voorkomen bij het gerecht. Doordat onze advocaten gespecialiseerd zijn in een uitgebreide lijst van diverse rechtstakken, kunnen zij u niet alleen bijstaan op het gebied van verkeersrecht, maar ook op het gebied van strafrecht, mocht dit bij uw zaak nodig zijn. Zo kunt u bij Anteius rekenen op volledige kwaliteitsvolle juridische dienstverlening, voor betaalbare tarieven.

Neem contact op

Heeft u een advocaat in Antwerpen nodig die gespecialiseerd is in verkeersrecht? Neem dan contact op met Anteius. Ons cliënteel bestaat uit zowel particulieren als kleine, middelgrote en multinationale ondernemingen, en wij bieden u de nodige juridische expertise. U kunt om een afspraak te maken contact opnemen met Ronald Wijnen door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.