Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat verkeersrecht Antwerpen

Advocaat uit Antwerpen met kennis van het verkeersrecht

Een deskundige advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht in Antwerpen, vindt u bij Anteius. Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor en hebben diverse gespecialiseerde en ervaren advocaten in dienst; sommige zijn reeds actief sinds 1976. Wij bieden u een volledig gamma aan kwaliteitsvolle juridische dienstverlening aan op het gebied van diverse rechtstakken, zoals verkeersrecht, maar ook vennootschapsrecht, strafrecht of familierecht. Het maakt niet uit waarvoor u een advocaat nodig heeft, op onze dienstverlening kunt u rekenen!

Advocaat nodig die gespecialiseerd is in verkeersrecht in Antwerpen?

In Antwerpen vindt u Anteius, waar een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht u graag juridisch ondersteunt. Of u nu betrokken was bij een aanrijding of meerde malen diverse verkeersovertredingen heeft begaan, onze advocaat staat u juridisch bij en verdedigt u als u moet voorkomen bij het gerecht. Doordat onze advocaten gespecialiseerd zijn in diverse rechtstakken, staan zij u bij op het gebied van verkeersrecht, maar ook op het gebied van strafrecht, mocht dit bij uw zaak nodig zijn. Zo kunt u bij Anteius rekenen op volledige kwaliteitsvolle juridische dienstverlening, voor betaalbare tarieven.

Neem contact op met onze advocaten en maak een afspraak

Heeft u een advocaat in Antwerpen nodig die gespecialiseerd is in verkeersrecht? Wacht niet langer en neem contact op met advocatenkantoor Anteius. Ons cliënteel bestaat uit zowel particulieren als kleine, middelgrote en multinationale ondernemingen. Wij bieden u de nodige juridische expertise en u geniet bij ons van uitstekende en professionele service. U maakt een afspraak met Ronald Wijnen door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.