Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocatenkantoor strafrecht

Advocatenkantoor strafrecht

Anteius is een onafhankelijk advocatenkantoor in Antwerpen dat zich onder andere heeft gespecialiseerd op het gebied van strafrecht. Wij hebben meerdere advocaten in dienst die u in de rechtbank kunnen verdedigen. Op het gebied van strafrecht richt ons advocatenkantoor zich in de eerste plaats op particulieren, grote non-profit organisaties en Belgische en buitenlandse ondernemingen.

Advocatenkantoor: belangrijke expertise op het gebied van strafrecht

Anteius is het advocatenkantoor in Antwerpen dat zich op verschillende materies heeft onderlegd. Wij stellen het belang van onze cliënten te allen tijde voorop en hebben als doel om een praktische oplossing te bieden tegen een zeer schappelijk tarief. Dé advocaat bij ons advocatenbureau op het vlak van strafrecht is Ronald Wijnen, Master in de rechten, in het Fiscaal Recht en het Ondernemersrecht. Hiermee is hij een echte duizendpoot in allerlei rechtstakken, waaronder ook strafrecht. Ons team van advocaten hebben jarenlange ervaring in de advocatuur en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verdedigen in de rechtbank.

Lid van Proteus

Bij Anteius staat de kwaliteit van onze service naar cliënten centraal. Ons advocatenkantoor heeft zich daarom op het gebied van strafrecht ook aangesloten bij Proteus, een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren. Op deze manier kan ons advocatenbureau ook in het buitenland (binnen de Europese Unie) de hoogste kwaliteit juridisch advies blijven bieden die u van ons gewend bent. Woont u in de omgeving van Antwerpen en bent u op zoek naar een betaalbaar en onafhankelijk advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het vlak van strafrecht?  Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.