Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Voorkomen politierechtbank

Voorkomen voor de politierechtbank

Als u moet voorkomen voor de politierechtbank, dan heeft u kwaliteitsvolle juridische ondersteuning nodig. U kunt dan bij Anteius uit Antwerpen terecht voor een ervaren advocaat die u bijstaat als u moet voorkomen voor de politierechtbank. Wij bieden onze expertise aan op het gebied van zowel procedures als advies voor Rechtbanken en Hoven.

Voorkomen voor de politierechtbank met de juiste juridische ondersteuning

Moet u binnenkort voorkomen voor de politierechtbank, bijvoorbeeld in Antwerpen, voor een zwaardere verkeersovertreding? Dan is het belangrijk u hierbij juridisch te laten ondersteunen in het verkeersrecht. Kiest u voor een advocaat van Anteius voor uw dagvaarding in de politierechtbank? Dan rekent u erop dat een gespecialiseerde advocaat met grondige kennis van de objectieven en noden u verdedigt. Ons team van advocaten is talentvol, goed opgeleid en gespecialiseerd in uiteenlopende rechtstakken. Hierdoor bieden wij u gedifferentieerde expertise aan.

Wat zijn de mogelijke uitspraken wanneer u moet voorkomen voor de politierechtbank?

Als u moet voorkomen voor de politierechtbank, bijvoorbeeld in Antwerpen, is het gebruikelijk dat u onmiddellijk een uitspraak krijgt. Afhankelijk van het misdrijf kunt u een geldboete, rijverbod of gevangenisstraf ontvangen. Bij geldboetes moet u het bedrag altijd vermenigvuldigen met zes. Gaat u niet akkoord met de uitspraak? Dan kunt u via onze gespecialiseerde advocaat een beroep aantekenen.

Maak een afspraak bij ons kantoor

Als u binnenkort moet voorkomen voor de politierechtbank, kunt u altijd terecht bij Anteius in Antwerpen. Wilt u een afspraak maken om uw zaak te bespreken of wilt u advies over het terugkrijgen van uw rijbewijs? Bel dan naar +32.3.203.04.33. Wilt u graag meer weten over onze tarieven? Bekijk dan ons overzicht online.  

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten