Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Voorkomen politierechtbank

Voorkomen politierechtbank

Als u moet voorkomen voor de politierechtbank, dan heeft u kwaliteitsvolle juridische ondersteuning nodig. U kunt dan bij Anteius uit Antwerpen terecht voor een ervaren advocaat die u bijstaat als u moet voorkomen voor de politierechtbank. Wij bieden onze expertise aan op het gebied van zowel procedures als advies voor Rechtbanken en Hoven. U vindt ons onafhankelijke advocatenkantoor in het centrum van Antwerpen.

Voorkomen voor de politierechtbank: juridische ondersteuning

Moet u binnenkort voorkomen voor de politierechtbank, in bijvoorbeeld Antwerpen, voor een zwaardere overtreding? Dan is het belangrijk u hierbij juridisch te laten ondersteunen. Het is gebruikelijk dat een advocaat u verdedigt in de rechtbank. In de keuze voor een advocaat bent u vrij. Kiest u voor een advocaat van Anteius voor uw dagvaarding in de politierechtbank? Dan wordt u verdedigd door een gespecialiseerde advocaat met grondige kennis van objectieven en noden. Ons team aan advocaten is talentvol, goed opgeleiden gespecialiseerd in uiteenlopende rechtstakken. Hierdoor kunnen wij u gedifferentieerde expertise aanbieden.

Wat zijn de mogelijke uitspraken wanneer u moet voorkomen voor de politierechtbank?

Bij het voorkomen voor de politierechtbank, bijvoorbeeld in Antwerpen, is het gebruikelijk dat u onmiddellijk een uitspraak krijgt. Afhankelijk van het misdrijf kunt u een geldboete, rijverbod of gevangenisstraf ontvangen. Bij geldboetes moet u het bedrag altijd vermenigvuldigen met zes. Gaat u niet akkoord met de uitspraak? Dan kunt u via onze gespecialiseerde advocaat een beroep aantekenen.

Maak een afspraak

Als u binnenkort moet voorkomen, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen. Waarvoor u ook moet voorkomen voor de politierechtbank, u kunt altijd terecht bij Anteius in Antwerpen. Voor het maken van een afspraak om uw zaak te bespreken, belt u naar +32.3.203.04.33. Wilt u graag meer weten over onze tarieven? Bekijk deze op onze website.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.