Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Voorkomen politierechtbank

Voorkomen politierechtbank

Als u moet voorkomen voor de politierechtbank, dan heeft u kwaliteitsvolle juridische ondersteuning nodig. U kunt dan bij Anteius terecht voor een ervaren advocaat die u bijstaat tijdens de dagvaarding in de politierechtbank. Wij bieden een belangrijke expertise aan op het gebied van zowel procedures als advies voor Rechtbanken en Hoven. U vindt ons onafhankelijke advocatenkantoor in centrum Antwerpen.

Voorkomen voor de politierechtbank: juridische ondersteuning

Heeft u een dagvaarding voor de politierechtbank ontvangen voor een zwaardere overtreding? Dam moet u voorkomen voor de politierechtbank en is het belangrijk u hierbij juridisch te laten ondersteunen. Het is gebruikelijk dat een advocaat u verdedigt in de rechtbank. In de keuze voor een advocaat bent u vrij. Kiest u voor een advocaat van Anteius voor uw dagvaarding in de politierechtbank, dan wordt u verdedigd door een gespecialiseerde advocaat met grondige kennis van objectieven en noden. Ons team aan advocaten is talentvol en sterk en is gespecialiseerd in uiteenlopende rechtstakken. Hierdoor kunnen wij u een gedifferentieerde expertise aanbieden.

Wat zijn de mogelijke uitspraken wanneer u moet voorkomen voor de politierechtbank?

Bij een dagvaarding voor de politierechtbank is het gebruikelijk dat u onmiddellijk een uitspraak krijgt. Afhankelijk van het misdrijf kunt u een geldboete, rijverbod of gevangenisstraf ontvangen. Bij geldboetes moet u het bedrag altijd vermenigvuldigen met zes. Gaat u niet akkoord met de uitspraak? Dan kunt u via onze gespecialiseerde advocaat een beroep aantekenen.

Een afspraak maken

Als u binnenkort moet voorkomen voor de politierechtbank, dan is het belangrijk om een advocaat in te schakelen. Waarvoor de dagvaarding voor de politierechtbank ook is, u kunt terecht bij Anteius in Antwerpen. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken om uw zaak te bespreken, door te bellen naar +32.3.203.04.33. Wilt u graag meer weten over onze tarieven? Deze vindt u op onze website.

 

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.