Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat verkeersongeval

Advocaat verkeersongeval

Heeft u een advocaat nodig omdat u betrokken bent bij een verkeersongeval? Neem dan contact op met Anteius. Wij verlenen u kwaliteitsvolle juridische dienstverlening en staan u bij tijdens het gehele proces. Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor in Antwerpen met gespecialiseerde en ervaren advocaten in dienst, waar van sommigen reeds actief zijn sinds 1976.

Anteius: als u een advocaat nodig heeft na een verkeersongeval

Bent u betrokken geweest bij een ernstig verkeersongeval dat u een advocaat nodig heeft? Dan is het van belang dat u een advocaat inschakelt met verstand van zaken. Onze advocaten verdiepen zich volledig in uw zaak waardoor grondige kennis van de noden en objectieven van uw zaak het beginpunt van de samenwerking vormen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtstakken. Zo kunnen zij u niet alleen bij staan op het gebied van verkeersrecht, maar ook op het gebied van strafrecht, mocht dit nodig zijn. Zo kunnen wij u volledige kwaliteitsvolle juridische expertise bieden, voor betaalbare tarieven.

Contact met ons opnemen in Antwerpen

Neem contact met ons op als u een advocaat nodig heeft nadat u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval. U vindt ons advocatenkantoor in Antwerpen en u kunt contact Ronald Wijnen opnemen om een afspraak te maken door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.