Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat vennootschapsrecht Antwerpen

Advocaat vennootschapsrecht in Antwerpen

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in vennootschapsrecht uit Antwerpen? Kies dan voor de uitgebreide dienstverlening van Anteius. Onze advocaten beschikken over de nodige specifieke kennis en ervaring om al uw juridische vragen te beantwoorden.

Waarbij helpt een advocaat gespecialiseerd in vennootschapsrecht u in Antwerpen?

Het vennootschapsrecht is een specifiek domein binnen het ondernemingsrecht en regelt de werking der vennootschappen. Onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in vennootschapsrecht, geeft u gedegen juridisch advies bij de volgende zaken:

  • Geschillen binnen vennootschappen: uw advocaat wijst u op uw rechten en zoekt mee naar een oplossing voor het geschil.
  • Tegenstrijdige belangen: uw advocaat geeft advies over de juiste besluitvorming.
  • Vereffeningen: uw advocaat helpt u bij het beëindigen van een vennootschap.
  • Aansprakelijkheid van bestuurders: uw advocaat zorgt voor deskundig advies bij het inventariseren van risico’s en hoe u deze kunt inperken.
  • Besluitvorming en organisatiestructuur: uw advocaat adviseert u over een juiste besluitvorming en over de inrichting van uw bedrijf.

Het vennootschapsrecht is natuurlijk maar een van de vele rechtstakken die wij als advocaat uit Antwerpen behandelen. U kunt ook bij ons terecht als u hulp nodig heeft op het vlak van economisch strafrecht of zelfs als u moet voorkomen bij de politierechtbank.

Maak een afspraak voor al uw juridische vragen

Is uw bedrijf uit Antwerpen of omgeving op zoek naar een advocaat voor juridische vragen inzake het vennootschapsrecht? Dan helpen we u graag verder tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak door te bellen naar +32.3.203.04.33. Op onze overzichtspagina vindt u alvast meer informatie over onze advocaten.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten