Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat huurrecht Antwerpen

Advocaat huurrecht Antwerpen

Een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht vindt u in Antwerpen, namelijk bij Anteius. Zo kunt u bij ons ook een betrouwbare advocaat inschakelen voor huurgeschillen. Anteius is een onafhankelijk advocatenkantoor met veel gespecialiseerde en ervaren advocaten. Sommige advocaten zijn zelfs reeds actief sinds 1976. Wij bieden onze cliënten een volledig gamma aan kwaliteitsvolle juridische dienstverlening. Wij richten ons voornamelijk op Belgische en buitenlandse particulieren, ondernemingen en grote non-profitorganisaties.

Advocaat gespecialiseerd in huurrecht, waaronder huurgeschillen, in Antwerpen

Huurrecht is een ingewikkeld juridisch aspect. Daarom is het van belang dat u een advocaat inschakelt als u bijvoorbeeld gedagvaard of aangehouden bent bij huurgeschillen. De advocaat van Anteius bieden u een belangrijke expertise aan op het gebied van procedures voor Rechtbanken en Hoven, maar geven u ook een goed advies bij bijvoorbeeld huurgeschillen. Wij zijn gespecialiseerd in een uitgebreide lijst aan diverse rechtstakken. Een advocaat van Anteius in Antwerpen kan u dus niet alleen bijstaan op het gebied van huurrecht, maar biedt ook kwaliteitsvolle juridische ondersteuning in andere rechtstakken, voor betaalbare tarieven.

Een afspraak maken bij ons advocatenkantoor

Heeft u een advocaat in Antwerpen nodig die u bij kan staan bij huurgeschillen of een juridische vraag inzake huurrecht? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor om een afspraak te maken. Onze advocaten verdiepen zich volledig in uw zaak waardoor grondige kennis van de noden en objectieven van uw zaak het beginpunt van de samenwerking vormen. U kunt een afspraak maken met Ronald Wijnen door te bellen naar +32.3.203.04.33.

 

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.