Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat gespecialiseerd bouwrecht

Advocaat gespecialiseerd in bouwrecht

Werkt u in de bouw en bent u op zoek naar een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht? Dan vindt u uw juridische partner bij Anteius, een advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u met juridisch advies en verdedigen uw belangen tijdens processen. Neem gerust contact met ons op voor een eerste afspraak.

Een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht helpt u bij al uw vragen over de bouw in Antwerpen

Het bouwrecht is een uitgebreid rechtsdomein en vraagt dan ook om een gespecialiseerde advocaat. Wij staan particulieren, aannemers, architecten en andere bouwbedrijven bij met al hun vragen. Denk hierbij aan vragen omtrent het opstellen van een aannemingsovereenkomst, opleveringsgebreken en verweer tegen schadeclaims. Onze advocaten hebben een ruime kennis van het civiele en publieke bouwrecht en beantwoorden graag uw vragen omtrent vastgoedrecht.

Wat te doen bij een dagvaarding?

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een dossier inzake bouwrecht? Dan overloopt onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht graag met u de mogelijke oplossingen. Gaat u akkoord met de dagvaarding of wilt u reageren? Indien het tot een proces komt, verdedigt uw advocaat uw belangen tijdens de hoorzitting. Ook wanneer u niet akkoord bent met het vonnis over uw zaak uit de bouw, is het mogelijk om beroep te doen op onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht. Wij proberen steeds tot een oplossing te komen.

Bel voor een afspraak

Heeft u vragen of wenst u juridisch advies over de bouw door een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht? Neem dan gerust contact op met onze discrete medewerkers door te bellen naar +32.3.203.04.33. Wilt u graag weten wat bij ons in Antwerpen de tarieven zijn voor het behandelen van uw zaak uit de bouw door een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht? Neem dan zeker een kijkje op de website.

 

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.