Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Advocaat gespecialiseerd bouwrecht

Advocaat gespecialiseerd in bouwrecht

Bent u betrokken geraakt bij een bouwconflict en bent u op zoek naar een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht? Dan vindt u uw juridische partner bij Anteius, een professioneel advocatenkantoor. Wij helpen u met juridisch advies en verdedigen uw belangen tijdens processen. Laat ons team in Antwerpen snel weten wat onze advocaat gespecialiseerd in bouwrecht voor uw bouwconflict kan betekenen!

Een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht helpt u bij een bouwconflict in Antwerpen

Het bouwrecht is een uitgebreid rechtsdomein en vraagt dan ook om een gespecialiseerde advocaat. Onze advocaat die gespecialiseerd is in het bouwrecht staat u bij tijdens bijvoorbeeld bouwovertredingen, bouwgeschillen en wanneer er betwistingen zijn met de architect. Ook als u vragen heeft omtrent het opstellen van een aannemingsovereenkomst, opleveringsgebreken en verweer tegen schadeclaims, kunt u op ons rekenen. Onze advocaten hebben een ruime kennis van het civiele en publieke bouwrecht en beantwoorden graag uw vragen omtrent huurrecht.

Wat te doen bij een dagvaarding?

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een dossier inzake bouwrecht? Dan neemt onze advocaat uit Antwerpen, die gespecialiseerd is in bouwrecht, graag met u de mogelijke oplossingen door. Gaat u akkoord met de dagvaarding of wilt u reageren? Indien het tot een proces komt, verdedigt uw advocaat uw belangen tijdens de hoorzitting. Ook wanneer u niet akkoord bent met het vonnis over uw zaak uit de bouw, is het mogelijk om een beroep te doen op onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht.

Bel voor een afspraak

Heeft u vragen of wenst u juridisch advies over de bouw door een advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in bouwrecht? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33. Vraag tevens gerust meer informatie over de tarieven van een advocaat voor het behandelen van uw bouwconflict.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten