Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat familierecht

Advocaat familierecht

Een advocaat gespecialiseerd in familierecht beantwoordt al uw vragen binnen dit domein. Heeft u een vraag over alimentatie, een samenlevingscontract of een echtscheiding? Maak dan zeker een afspraak bij Anteius, een advocatenkantoor in Antwerpen.

Waarom schakelt u een advocaat in familierecht in?

Meestal wordt een advocaat gespecialiseerd in familierecht ingeschakeld voor de afwikkeling van een echtscheiding. De advocaat helpt u met het opstellen van de scheidingsconvenant en verdedigt indien nodig uw belangen voor de vrederechter. Daarnaast geeft de advocaat gespecialiseerd in familierecht u ook juridisch advies over alimentatie, omgangregeling, adoptie of een naamswijziging. De advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in de regelgeving en geeft u steeds een advies op maat.

Wat zijn de kosten voor uw advocaat in Antwerpen?

Wanneer u een advocaat gespecialiseerd in familierecht inschakelt, speelt het kostenplaatje een belangrijke rol. Daarom zijn we als advocatenkantoor ook transparant in onze kosten en hanteren we een standaard uurtarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vraag naar uw advies

Wilt u graag het advies van een advocaat gespecialiseerd in familierecht? Dan helpen we u graag verder als u belt naar +32.3.203.04.33. Op onze website vindt u alvast meer informatie over onze dienstverlening.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.