Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Advocaat familierecht

Advocaat familierecht

Onze advocaat gespecialiseerd in familierecht beantwoordt al uw vragen binnen dit specifieke rechtsdomein. Heeft u een vraag over alimentatie, een samenlevingscontract of echtscheiding? Maak dan zeker een afspraak bij Anteius uit Antwerpen en laat u bijstaan door een advocaat, gespecialiseerd in familierecht.

Waarom schakelt u een advocaat familierecht in?

Een advocaat familierecht houdt zich bezig met alle juridische aspecten van diverse familiebetrekkingen. Meestal wordt deze advocaat ingeschakeld voor de afwikkeling van een echtscheiding. De advocaat helpt u met het opstellen van de scheidingspapieren en verdedigt indien nodig uw belangen voor de vrederechter. Daarnaast geeft onze advocaat familierecht uit Antwerpen u ook juridisch advies over alimentatie, de omgangregeling, adoptie of een naamswijziging. Uw advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in de regelgeving en geeft u steeds advies op maat.

Wat kost een advocaat?

Wanneer u bij ons kantoor in Antwerpen een advocaat inschakelt die gespecialiseerd is in familierecht, speelt het kostenplaatje een belangrijke rol. Daarom zijn we als advocatenkantoor ook transparant in de kosten en hanteren we een standaard uurtarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vraag professioneel advies aan onze experts

Woont u in Antwerpen of omgeving en wilt u graag professioneel advies van een advocaat, gespecialiseerd in familierecht? Dan helpen we u graag verder als u belt naar +32.3.203.04.33. Op onze overzichtspagina vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Ook als u bijvoorbeeld aan het scheiden bent en ondersteuning wenst van een advocaat die gespecialiseerd is in echtscheidingen, kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.