Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocaat familierecht

Advocaat familierecht

Een advocaat gespecialiseerd in familierecht beantwoordt al uw vragen binnen dit domein. Heeft u een vraag over alimentatie, een samenlevingscontract of echtscheiding? Maak dan zeker een afspraak bij een advocaat gespecialiseerd in familierecht van Anteius, een advocatenkantoor in Antwerpen.

Waarom schakelt u een advocaat in familierecht in?

Meestal wordt een advocaat gespecialiseerd in familierecht ingeschakeld voor de afwikkeling van een echtscheiding. De advocaat helpt u met het opstellen van de scheidingsconvenant en verdedigt indien nodig uw belangen voor de vrederechter. Daarnaast geeft onze advocaat uit Antwerpen die gespecialiseerd is in familierecht u ook juridisch advies over alimentatie, omgangregeling, adoptie of een naamswijziging. De advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in de regelgeving en geeft u steeds advies op maat.

Wat zijn de kosten voor uw advocaat?

Wanneer u bij ons in Antwerpen een advocaat gespecialiseerd in familierecht inschakelt, speelt het kostenplaatje een belangrijke rol. Daarom zijn we als advocatenkantoor ook transparant in de kosten en hanteren we een standaard uurtarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vraag naar professioneel advies

Woont u in Antwerpen of omgeving en wilt u graag advies van een advocaat gespecialiseerd in familierecht? Dan helpen we u graag verder als u belt naar +32.3.203.04.33. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Ook als u bijvoorbeeld aan het scheiden bent en ondersteuning wenst van een advocaat die gespecialiseerd is in echtscheidingen, kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.