Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Ervaren advocaat

Ervaren advocaat

Bij Anteius vindt u een ervaren advocaat in Antwerpen die u bijstaat op juridisch vlak. Ons onafhankelijke advocatenkantoor is al sinds 1976 actief in de advocatuur. Onze partners en medewerkers hebben zich in verschillende rechtstakken gespecialiseerd, zodat we onze cliënten zo goed mogelijk bijstaan in de rechtbank. Heeft u een ervaren advocaat nodig in de buurt van Antwerpen? Dan zijn wij er voor u!

Bijstand van een ervaren advocaat uit Antwerpen

Zoekt u een oplossing voor een juridisch vraagstuk of bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u bijstaat wanneer u moet voorkomen? Bij Anteius in Antwerpen vindt u zeker een bekwame en ervaren advocaat die u in de rechtbank kan verdedigen. Ons professionele advocatenkantoor richt zich voornamelijk op grote non-profitorganisaties, Belgische en buitenlandse ondernemingen en particulieren. Wij zijn daarnaast lid van Proteus en werken op internationaal niveau samen met andere ervaren advocatenkantoren. Het maakt niet uit waar u ons voor nodig heeft, u vindt bij ons in Antwerpen ongetwijfeld de juiste ervaren advocaat die gespecialiseerd is in rechtstakken, zoals het huurrecht of vennootschapsrecht.

Vraag betaalbare juridische ondersteuning

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat uit Antwerpen die u kan verdedigen in de rechtbank? Kies dan voor Anteius! Bij ons staan de wensen van onze cliënten voorop en bijten we ons altijd in een zaak vast. U komt bovendien nooit voor onverwachte kosten te staan, aangezien wij voor onze expertise een vast uurtarief rekenen. Anteius is daarmee een betaalbaar advocatenkantoor met meerdere ervaren advocaten in dienst. Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten