Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Ervaren advocaat

Ervaren advocaat

Bij Anteius vindt u een ervaren advocaat in de buurt van Antwerpen die u op juridisch vlak bijstaat. Ons onafhankelijke advocatenkantoor, gevestigd in Antwerpen, is al sinds 1976 actief in de advocatuur. Onze partners en medewerkers hebben zich in verschillende rechtstakken gespecialiseerd zodat we onze cliënten zo goed mogelijk bijstaan in de rechtbank. Heeft u een ervaren advocaat nodig in de buurt van Antwerpen? Neem dan direct contact op met ons advocatenkantoor!

Een ervaren advocaat van ons advocatenbureau in Antwerpen

Heeft u een dagvaarding ontvangen of heeft u een ernstige verkeersovertreding begaan? Bij Anteius in Antwerpen vindt u de ervaren advocaat Ronald Wijnen die u in de rechtbank kan verdedigen. Hij is Master in de Rechten, in het Ondernemingsrecht en Fiscaal Recht. Ons advocatenkantoor richt zich voornamelijk op grote non-profit organisaties, Belgische en buitenlandse ondernemingen en particulieren. Wij zijn daarnaast lid van Proteus waarbij we op internationaal niveau samenwerken met andere ervaren advocatenkantoren. Bovendien vindt u bij ons ook advocaten die gespecialiseerd zijn in andere rechtstakken, zoals het huurrecht of vennootschapsrecht.

Vraag betaalbare juridische ondersteuning

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat uit Antwerpen die u kan verdedigen in de rechtbank? Kies dan voor Anteius! Bij ons staan de wensen van onze cliënten voorop en bijten wij ons altijd in een zaak vast. U komt bovendien nooit voor onverwachte kosten te staan aangezien wij voor onze expertise een vast uurtarief rekenen. Anteius is daarmee een betaalbaar advocatenkantoor met meerdere ervaren advocaten in dienst. Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.