Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Ervaren advocaat

Ervaren advocaat

Bij Anteius vindt u een ervaren advocaat in de buurt van Antwerpen die u op juridisch vlak kan bijstaan. Ons onafhankelijke advocatenkantoor is gevestigd in Antwerpen en is al sinds 1976 actief in de advocatuur. Onze partners en medewerkers hebben zich op verschillende rechtstakken gespecialiseerd zodat wij onze cliënten zo goed mogelijk kunnen bijstaan in de rechtbank. Heeft u een ervaren advocaat nodig in de buurt van Antwerpen? Neem dan direct contact op met ons advocatenkantoor!

Bij Anteius in Antwerpen vindt u een ervaren advocaat

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Of heeft u een ernstige verkeersovertreding begaan? Bij Anteius vindt u de ervaren advocaat Ronald Wijnen die u in de rechtbank kan verdedigen. Hij is Master in de Rechten, in het Ondernemingsrecht en Fiscaal Recht. Ons advocatenkantoor richt zich voornamelijk op grote non-profit organisaties, Belgische en buitenlandse ondernemingen en particulieren. Wij zijn daarnaast lid van Proteus waardoor wij op internationaal niveau samenwerken met andere ervaren advocatenkantoren.

Betaalbare juridische ondersteuning

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u kan verdedigen in de rechtbank? Kies dan voor Anteius! Bij ons staan de wensen van onze cliënten voorop en bijten wij ons altijd in een zaak vast.  U komt bovendien nooit voor onverwachte kosten te staan want wij rekenen voor onze expertise een vast uurtarief. Anteius is daarmee een betaalbaar advocatenkantoor met meerdere ervaren advocaten in dienst. Meer informatie? Neem contact met ons op via +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.