Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Slagen en verwondingen Antwerpen

Slagen en verwondingen Antwerpen

Wanneer u slachtoffer bent geworden van slagen en verwondingen, schakelt u de juridische hulp in van het onafhankelijke advocatenkantoor Anteius uit Antwerpen. Wij bieden onze cliënten kwaliteitsvolle dienstverlening aan en staan u bij in de rechtbank. Ons kantoor is al sinds 1976 actief in de advocatuur. Laat het recht zegevieren en laat u bijstaan door één van de goed opgeleide advocaten van Anteius.

Opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen in Antwerpen

Wanneer u slachtoffer bent geworden of dader bent van het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen in Antwerpen, is dit een ernstig vergrijp. In enkele gevallen is het slachtoffer niet meer in staat om te werken en ondervindt hij of zij daardoor ook financiële gevolgen van dit vergrijp. Onze ervaren advocaten hebben de benodigde kennis van het strafrecht om u in de rechtbank te vertegenwoordigen. U staat er dus niet alleen voor! Wij bieden particulieren, maar ook grote non-profitorganisaties, Belgische en buitenlandse ondernemingen praktische oplossingen tegen een aantrekkelijk tarief.

Laat het recht zegevieren

De advocaten van Anteius richten zich volledig op de belangen van u als cliënt en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij te staan. Natuurlijk kunt u niet alleen als slachtoffer bij ons aankloppen, maar ook als u bijvoorbeeld verdacht wordt van diefstal of oplichting. Met onze kennis en expertise helpen wij u bij het voor de rechter brengen van de persoon die u slagen en verwondingen heeft toegebracht in Antwerpen. Laat het recht zegevieren en neem contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten