Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Financieel strafrecht

Financieel strafrecht

Advocatenkantoor Anteius heeft ervaren advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn op het gebied van financieel strafrecht. Anteius is gevestigd in Antwerpen en is al sinds 1976 werkzaam als advocatenkantoor. Ons team van goed opgeleide advocaten bieden ondersteuning op juridisch gebied. Wordt u beschuldigd van witwassen of valsheid in geschrift? Schakel dan de expertise in van advocaten die gespecialiseerd zijn in financieel strafrecht van advocatenbureau Anteius uit Antwerpen!

Financieel strafrecht: een specialisatie van onze ervaren advocaten uit Antwerpen

Financiële instellingen hebben te maken met strenge eisen en wetten om het witwassen van geld te voorkomen. Ons team van goed opgeleide advocaten heeft de juiste kennis in huis om u te ondersteunen bij beschuldigingen binnen de financiële sector. Ronald Wijnen, een Master in het fiscaal Recht, kan uw bedrijf de juridische ondersteuning bieden op het gebied van financieel strafrecht wanneer u dit nodig heeft. Bij ons advocatenkantoor staan de belangen van onze cliënten voorop. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen wanneer u verdacht wordt van een financieel vergrijp. Naast financieel strafrecht, kunt ook voor andere rechtstakken, zoals transportrecht, strafrecht, handelsrecht en huurrecht bij ons in Antwerpen terecht.

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst

Ook op internationaal niveau kunnen wij cliënten bijstaan. Wij zijn lid van Proteus en hebben hierdoor een samenwerkingsverband met andere onafhankelijke advocatenkantoren in de gehele Europese Unie. Bent u of uw financiële instelling op zoek naar een ervaren advocaat uit Antwerpen op het gebied van financieel strafrecht? Neem dan contact met ons op en bel ons op +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.