Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Financieel strafrecht

Financieel strafrecht

Heeft u hulp nodig op het gebied van financieel strafrecht? Advocatenkantoor Anteius uit Antwerpen heeft ervaren advocaten in dienst, die gespecialiseerd zijn op het gebied van financieel strafrecht. Wij zijn al sinds 1976 werkzaam als advocatenkantoor en ons team van goed opgeleide advocaten biedt ondersteuning aan op diverse juridische gebieden. Wordt u beschuldigd van witwassen of valsheid in geschrifte? Schakel dan de expertise in van onze advocaten uit Antwerpen die gespecialiseerd zijn in financieel strafrecht!

Financieel strafrecht is een specialisatie van onze advocaten uit Antwerpen

Financiële instellingen hebben te maken met strenge eisen en wetten om het witwassen van geld te voorkomen. Ons team van goed opgeleide advocaten heeft de juiste kennis in huis om u te ondersteunen bij beschuldigingen binnen de financiële sector. Onze ervaren advocaten uit Antwerpen bieden u de nodige juridische ondersteuning op het gebied van financieel strafrecht wanneer u dit nodig heeft. Bij ons advocatenkantoor staan de belangen van onze cliënten voorop. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen wanneer u verdacht wordt van een financieel vergrijp. Naast financieel strafrecht zijn wij in Antwerpen ook inzetbaar voor andere rechtstakken zoals transportrecht, strafrecht, handelsrecht en huurrecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ook op internationaal niveau staan wij cliënten bij. Wij zijn lid van Proteus en hebben hierdoor een samenwerkingsverband met andere onafhankelijke advocatenkantoren in de gehele Europese Unie. Bent u of is uw financiële instelling op zoek naar een ervaren advocaat uit Antwerpen die u kan bijstaan op het gebied van financieel strafrecht? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor via +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten