Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Dagvaarding snelheidsovertreding Antwerpen

Dagvaarding voor snelheidsovertreding in Antwerpen

Heeft u een dagvaarding ontvangen omdat u recent een zware snelheidsovertreding begaan bent in Antwerpen? De gevolgen van uw snelheidsovertreding hangen af van de plaats waar de overtreding begaan is en van de hoogte van uw snelheid. Hier legt uw advocaat u graag alles over uit. Schakel dus zeker onze hulp in!

Dagvaarding ontvangen voor snelheidsovertreding in Antwerpen

Als u te snel rijdt en een bemande camera uw snelheidsovertreding registreert, is de kans groot dat de politie u uit het verkeer haalt en dat uw rijbewijs tot wel vijftien dagen ingetrokken wordt. Vaak komt er bij die snelheidsovertreding ook een dagvaarding kijken en is de kans groot dat u, met bijstand van een advocaat, voor de politierechtbank in bijvoorbeeld Antwerpen moet verschijnen.

Een betaalbaar en talentvol team van advocaten

Bij Anteius in Antwerpen vindt u zeker een advocaat die u bijstaat als u een dagvaarding voor een snelheidsovertreding ontvangen heeft. Ons kantoor heeft een talentvol team van advocaten die werkzaam zijn in diverse rechtstakken. Om onze juridische bijstand betaalbaar te houden voor iedereen, hanteren wij een standaardtarief zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Doe beroep op onze kennis in de advocatuur

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een snelheidsovertreding in Antwerpen en bent u op zoek naar een goede advocaat om u bij te staan? Neem dan snel contact op met Anteius en doe beroep op onze advocaat met uitgebreide kennis in de advocatuur. U vindt bij ons altijd de geschikte advocaat die u kan adviseren over uw dagvaarding als u een snelheidsovertreding begaan hebt in Antwerpen. U bereikt ons door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.