Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home ┬╗ Dagvaarding snelheidsovertreding Antwerpen

Dagvaarding voor snelheidsovertreding in Antwerpen

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een zware snelheidsovertreding in Antwerpen? De gevolgen van uw snelheidsovertreding hangen af van de plaats waar de overtreding begaan is en van de hoogte van uw snelheid. Uw advocaat legt u graag alles uit over de gevolgen van een snelheidsovertreding. Schakel dus zeker onze hulp in!

Dagvaarding ontvangen voor een snelheidsovertreding in Antwerpen

Als u te snel rijdt en geflitst wordt, is de kans groot dat u uw rijbewijs tot wel vijftien dagen kwijtgeraakt. Vaak komt er bij die snelheidsovertreding ook een dagvaarding kijken en is de kans groot dat u, met bijstand van onze advocaat uit Antwerpen, voor de politierechtbank moet verschijnen.

Reken op ons betaalbaar en talentvol team van advocaten

Bij Anteius in Antwerpen vindt u ongetwijfeld een betrouwbare advocaat die u bijstaat als u een dagvaarding voor een snelheidsovertreding heeft ontvangen. Ons kantoor beschikt over een talentvol team van advocaten die kennis hebben van diverse rechtstakken. Om onze juridische bijstand betaalbaar te houden voor iedereen, hanteren wij een standaardtarief zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Doe een beroep op onze kennis van de advocatuur

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een snelheidsovertreding in Antwerpen en bent u op zoek naar een goede advocaat om u bij te staan? Neem dan snel contact op met Anteius en doe een beroep op onze advocaat met uitgebreide kennis in de advocatuur. U vindt bij ons altijd de geschikte advocaat die u kan adviseren over uw dagvaarding als u een snelheidsovertreding begaan hebt in Antwerpen. U bereikt ons door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.