Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Dagvaarding politierechtbank Antwerpen

Dagvaarding voor de politierechtbank in Antwerpen

Het is nooit leuk om een dagvaarding te ontvangen van de politierechtbank, maar als dit toch het geval is, laat u zich het best bijstaan door een steengoede advocaat van Anteius uit Antwerpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verschillende rechtstakken. Een advocaat van ons kantoor uit Antwerpen staat u dan ook graag bij als u een dagvaarding ontvangen heeft van de politierechtbank.

Bijstand tijdens uw dagvaarding voor de politierechtbank in Antwerpen

Heeft u een proces verbaal voor een verkeersovertreding ontvangen en krijgt u hier graag meer informatie over? U vindt bij ons in Antwerpen een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in alle materie omtrent de politierechtbank; ook uw dagvaarding wordt dus grondig bekeken. U ontvangt bij ons altijd professionele en persoonlijke service, krijgt een efficiënte oplossing voorgeschoteld en wordt bijgestaan als u moet voorkomen.

Wij staan u bij in de verschillende takken van het recht

Ons advocatenteam staat u bij in de verschillende takken van het recht. Als u een dagvaarding ontvangen heeft van de politierechtbank, kunt u vertrouwen op de hulp van onze advocaat uit Antwerpen. Toch gaat onze dienstverlening verder dan dat. Ook als u bijvoorbeeld betrokken bent geraakt bij een zwaar verkeersongeval en hierdoor nood heeft aan professionele ondersteuning, zit u goed bij ons professioneel advocatenkantoor.

Laat u bijstaan op de politierechtbank door een van onze advocaten

Heeft u van de politierechtbank een dagvaarding ontvangen en wilt u zich laten bijstaan door een ervaren advocaat uit Antwerpen? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij Anteius. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten