Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Dagvaarding politierechtbank Antwerpen

Een dagvaarding voor de politierechtbank in Antwerpen

Het is natuurlijk nooit leuk om een dagvaarding te ontvangen van de politierechtbank in Antwerpen, maar als dit toch het geval is, laat u zich het best bijstaan door een steengoede advocaat. Die vindt u bij advocatenkantoor Anterius. Wij hebben jarenlange ervaring in de verschillende rechtstakken. Een advocaat van ons kantoor uit Antwerpen staat u dan ook graag bij als u een dagvaarding ontvangen heeft van de politierechtbank in Antwerpen.

Bijstand tijdens uw dagvaarding voor de politierechtbank in Antwerpen

Heeft u een proces verbaal voor een verkeersovertreding ontvangen en krijgt u hier graag meer informatie over? U vindt bij ons in Antwerpen een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in alles wat met de politierechtbank te maken heeft; ook uw dagvaarding wordt dus grondig bekeken. U ontvangt bij ons altijd professionele en persoonlijke service en wordt bijgestaan als u voor de rechtbank moet verschijnen.

Wij staan u bij in de verschillende takken van het recht

Ons advocatenteam staat u bij in de verschillende takken van het recht. Als u een dagvaarding ontvangen heeft van de politierechtbank in Antwerpen, kunt u vertrouwen op de hulp van een discrete advocaat. Toch gaat onze dienstverlening verder dan dat. Ook als u bijvoorbeeld betrokken bent geraakt in een zwaar verkeersongeval en hierdoor nood heeft aan een betrouwbare advocaat, zit u goed bij ons professioneel advocatenkantoor.

Laat u bijstaan op de politierechtbank door een van onze advocaten

Heeft u van de politierechtbank van Antwerpen een dagvaarding ontvangen en wilt u zich laten bijstaan door een ervaren advocaat die van aanpakken weet? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij Anteius. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring en expertise in de advocatuur en staan u graag bij in de rechtbank. U contacteert ons door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Anteius kunt u de volgende pagina's bekijken:

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.