Kwaliteitsvolle dienstverlening

Lid van proteus

Gevestigd in Antwerpen

Home » Advocatenkantoor strafrecht Antwerpen

Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht in Antwerpen

Anteius is een onafhankelijk advocatenkantoor in Antwerpen dat onder andere gespecialiseerd is in strafrecht. Wij hebben meerdere advocaten in dienst die u in de rechtbank kunnen verdedigen. Op het gebied van strafrecht richt ons advocatenkantoor uit Antwerpen zich in de eerste plaats op particulieren, grote non-profitorganisaties en Belgische en buitenlandse ondernemingen.

Ons advocatenkantoor heeft expertise op het gebied van strafrecht in Antwerpen

Ons ervaren advocatenkantoor in Antwerpen heeft zich gespecialiseerd in verschillende rechtstakken, waaronder het strafrecht. U bent bij onze advocaat strafrecht in Antwerpen aan het juiste adres als er u een straf boven het hoofd hangt of wanneer u slachtoffer geworden bent van een misdrijf. Wij stellen het belang van onze cliënten te allen tijde voorop en bieden steeds een praktische oplossing aan tegen een zeer schappelijk tarief. Ons team van advocaten heeft jarenlange ervaring in de advocatuur en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te verdedigen in de rechtbank. Ook als u op zoek bent naar een advocaat die bijstand biedt in de politierechtbank, omdat u bijvoorbeeld uw rijbewijs wilt terugkrijgen, moet u bij ons zijn.

Doe een beroep op ons kantoor

Ons advocatenkantoor uit Antwerpen heeft zich op het gebied van strafrecht ook aangesloten bij Proteus, een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren. Op deze manier kan ons advocatenbureau ook in het buitenland (binnen de Europese Unie) juridisch advies van de hoogste kwaliteit bieden. Woont u in de omgeving van Antwerpen en bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het vlak van strafrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32.3.203.04.33.

Contacteer ons

Maak een afspraak

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar +32 3 203 04 33.

CVBA Anteius Advocaten